Livrare produse

Transport – livrare si retur produse

Livrarea produselor se poate realizeaza prin ramburs postal prin Posta Romana > aici gasiti tarifele pentru coletarie Posta Romania / calculator tarife.

Transport

Datorita faptului că în perioada sărbătorilor se efectuează mai multe comenzi online, in comparație cu celelalte perioade din an, va informam că este posibil ca produsele să ajungă la destinație cu întârziere. Acest aspect nu tine intotdeauna de noi, ci si de firmele cu care colaboram. Din această cauză va rugam să plasați comanda dvs. din timp, pentru a evita asemenea evenimente neplăcute. Mulțumim pentru înțelegere!

Posta normala 7 lei – livrarea in 3 – 4 zile lucratoare. Pentru expedierea prin Posta Romana va trebuie sa platiti intr-un cont bancar, inainte de trimiterea comenzii, cont pe care vi-l vom trimite pe e-mail. Neefectuarea platii va duce la netrimiterea produselor comandate!
(sambata program redus la unele oficii postale / la altele sambata si duminica este inchis!)

NemoExpress 20 lei – serviciu de curierat rapid – plata se efectuează la ridicarea comenzii, prin ramburs poștal.

Livrarea produselor comandate:

In tara
– Livrarea se poate face prin intermediul Postei Romane in termen de 3-4 zile lucratoare.
– Taxa de transport prin intermediul Postei Romane este fixa, de 7 lei. Indiferent ce promotii sau reduceri se aplica la produse, taxa de transport ramane fixa, de 7 lei – pentru aceasta nu se aplica nici un fel de reducere.
Timpul de procesare a comenzii este intre 1 si 7 zile lucratoare.

Retururi

Produsele cumparate de pe magazinul nostru pot fi returnate conform OG 130/2000 in termen de 10 zile de la primire fara invocarea vreunui motiv, utilizand acelasi mijloc de transport cu care s-a facut livrarea caz in care cheltuielile de transport sunt suportate integral de catre client. Plata produselor returnate se va efectua in termen de maxim 30 zile, conform legii.
Pentru a evita aceasta situatie neplacuta de ambele parti, va rugam sa ne cereti fotografii sau detalii suplimentare inainte de a face o comanda.

Taxa de expediere a comenzii NU SE RETURNEAZA. Produsele se returneaza in maxim 10 zile de la achizitionare, insotite de factura si chitanta originale. Produsele trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost trimise.

Adresa: Str. Cugir 5, Sibiu.