Publicat pe

Geaca / haina Mammut zip in system femeie / dama S spre M

Geaca / Haină Mammut DryTech Zip in system, geaca haină damă / femei S spre M

Mărime geaca / haină – Măsura este S (small) sper M (medium). Este o haină pentru femei / damă. Deși a fost folosită este într-o stare impecabilă.

Detalii tehnice – Materialul exterior durabil DRYtech™ cu finisaj DWR sau (Durable Water Repellent) pentru impermeabilitatea la o coloana de apă de 10.000 mm. Respirabilitate sau permeabilitatea la vapori: 10.000 g / m² / 24 ore. Are aerisire sub subraț / aerisire la axile cu fermoar YKK® rezistent la apă cu două fermoare. Fermoar impermeabil frontal / deschidere de jos în sus și de sus în jos. Două buzunare laterale impermeabile cu fermoar YKK. Mâneci pre-modelate cu manșete reglabile cu închidere velcro. Haina este construita pe principiul Zip in, ceea ce înseamnă că i se poate adăuga un polar în interior. Se vinde fără polar. Modelul are 1.68 inaltime si 55 kg. Ca sa va faceti un pic o idee cum vine efectiv haina. Prețul este de 270 lei – negociabil.

Se vinde doar în București unde se livrează personal (transport gratuit). Telefon comanda 0740.915.859 persoana de contact George.