Publicat pe

Creme de Lux în proporție de peste 90% naturale Well of Youth SKINCARE la prețuri imbatabile

Well Of YOUTH

Skincare – curațarea tenului

Comandă-ți acum doza zilnică de tinerețe!

Descoperă acum gama de Îngrijire a pielii de la Well Of YOUTH

Cosmetice PREMIUM ALE CĂROR formule SUNT SIMILARE cu cele
ale produselor cu prețul CUPRINS ÎNTRE 200 € – 400 € Skincare

Create în cele mai bune condiții în laboratoarele din Arizona, SUA, produsele Well Of Youth sunt concepute de Dr. Hannah Sivak, om de știință cu peste 40 de ani experiență în biologie, biochimie, biologie moleculară și biotehnologie și 16 ani experiență în realizarea produselor cosmetice.

Concentrație mare de active PREMIUM într-o singură formulă, Număr mare de ingrediente active, Active cu eficiență dovedită în studii clinice, Formule îmbogățite cu până la 7 peptide.Profită mai mult de experiența Skincare a produsele noastre

Alte informații:
Crema de zi Luxury Peptides and Precious Botanicals are la bază un complex de peptide cu efect sinergic anti-age de stimulare a producției de colagen și elastină. Ingredientul vedetă este Factorul de creștere epidermal (EGF) cu rol important în normalizarea proceselor celulare, stimulând fibroblastele (celulele pielii) să creeze colagen și elastină, contribuind astfel la menținerea fermității, hidratării și aspectului tânăr al pielii.

Factorul de creștere epidermală (EGF) în diferite studii a arătat:

 • reducerea între 15-50% a ridurilor, în funcție de localizarea lor,
 • ameliorarea cu până la 73% a petelor pigmentare, ca urmare a aplicării de 2 ori pe zi, timp de 2 luni a activului,
 • accelerarea vindecării rănilor la nivelul epidermei,
 • stimularea producției de acid hialuronic,
 • creșterea densității epidermale,
 • inhibarea pierderii apei transdermale și implicit îmbunătățirea hidratării cutanate,
 • proprietăți de restructurare a pielii și, prin urmare, de reîntinerire a acesteia,
 • creșterea ratei de reînnoire celulară.
  a. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5108505/ – studiu EGF,
  b. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8423211/ ,
  c. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22527430/ .
  Argirelina (Acetyl Hexapeptide-8) acționează ca un supresor al conexiunii nervimușchi, detensionând mușchii faciali, și ajută la diminuarea ridurilor de expresie, precum este demonstrat în studiile clinice:
 • reduce adâncimea ridurilor cu până la 10%,
 • ridurile sunt ameliorate cu până la 48%, dacă această peptidă se aplică de 2 ori pe zi, timp de 4 săptămâni,
 • într-un studiu care cuprindea 24 de femei, voluntarele au aplicat o soluție cu 2% Argirelină pe jumătatea feței, de 2 ori pe zi, timp de o săptămână. Drept urmare, rezultatele au demonstrat o reducere cu până la 26% a volumului ridurilor și 15,9% a lungimii acestora (date furnizate de Lipotec/Lubrizol Corporation).
  Matrixyl 3000 (Palmitoyl Oligopeptide (and) Palmitoyl Tetrapeptide-7) este un antioxidant puternic, al cărui rol este acela de a uni două peptide într-o superpeptidă cu efect mult mai puternic decât vitamina C în stimularea colagenului. De-a lungul timpului:
 • în studiile in vitro, acesta a demonstrat creșteri cu până la 258% a colagenului tip 1, cu până la 164% a Fibronectinei (țesut responsabil pentru întreținerea fermității) și 169% a nivelului acidului hialuronic,
 • într-un studiu care număra 24 de voluntare, cu vârsta cuprinsă între 40-65 ani, s-a constatat o reducere cu 20% a volumului și adâncimii ridurilor, prin aplicarea de 2 pe zi a activului timp de 2 luni,
 • stimulează sinteza colagenului de tip I, IV, VII, XII,
 • conform studiilor, beneficiile observate după aplicarea timp de o lună a activului reprezintă echivalentul întineririi pielii la nivel celular cu aproximativ 1,8 ani, dar și o îmbunătățire a tonusului, tonului și a elasticității pielii.
 • Peptida Superoxid Dismutaza este un ingredient anti-aging cheie, datorită capacității sale extraordinar de mare de a neutraliza radicalii liberi care conduc la degradarea celulelor și implicit la îmbătrânirea pielii. Pentru o mai bună înțelegere a acestui fapt, vom face o comparație cu vitamina C.
  Astfel, dacă o moleculă de vitamina C este capabilă să neutralizeze o moleculă a radicalilor liberi, o moleculă de Superoxid Dismutază are capacitatea de a anihila un MILION de molecule ale radicalilor liberi.

Alte beneficii ale acestei peptide sunt:

 • se atașază de colagenul tip I, protejându-l împotriva fragmentării,
 • are efect antiinflamator, calmant,
 • oferă protecție împotriva stresului provocat de razele ultraviolete,
 • are rol de antihiperpigmentare,
 • stimulează producția de colagen. Glutationul face parte din categoria peptidelor cu rol antioxidant, dar se distinge atât printr-un puternic efect antimelanogenic (de albire), cât și detoxifiant. Într-un studiu clinic efectuat timp de 10 săptămâni, prin aplicarea cutanată a activului de două ori pe zi s-a constatat:
 • inhibarea sintezei de melanină,
 • reducerea petelor pigmentare,
 • inhibarea formării ridurilor,
 • îmbunătățirea texturii pielii. Îmbătrânirea celulară apare ca urmare a acțiunii factorilor oxidanți din ce în ce mai întâlniți și mai diverși, precum poluarea aerului, pesticidele, metalele grele din apă și alimente, poluarea electromagnetică, stresul, alimentația deficitară.
 • În acest context, Tioredoxina și Glutaredoxina reprezintă două peptide care vin să completeze scutul antioxidant necesar protecției pielii dumneavoastră.
 • Apocinina este un activ asemănător cu resveratrolul, dar superior acestuia, având efecte: antiinflamator și antioxidant. Ceea ce face acest activ cu adevărat special este capacitatea sa de susținere atât a celulelor stem, cât și a sintezei de Colagen-17.
  Aceasta face ca noile celule să adere corect la matricea dermală, prevenind subțierea acesteia și îmbătrânirea prematură.
 • Acidul Tioctic este unul dintre cei mai puternici antioxidanți din organism, iar aplicat pe piele ajută la reciclarea altor antioxidanți, precum vitamina E sau C și la reducerea stresului oxidativ cauzat de expunerea la razele UV și poluare. Într-un studiu în care, timp de 12 săptămâni s-a aplicat o soluție cu 5% acid tioctic, s-a
  constatat o îmbunătățire cu 50% a tonului și texturii pielii, o reducere a dimensiunilor porilor și a adâncimii ridurilor.

Piele Sensibilă?
INGREDIENTE ANTI-AGING PREMIUM
PEPTIDA EGF – în urma studiilor realizate asupra EGF-ului, s-au demonstrat reducerea cu o valoare cuprinsă între 15-50% a profunzimii ridurilor, în funcție de localizarea lor, dar și ameliorarea cu până la 73% a petelor pigmentare, ca efect al aplicării de 2 ori pe zi, timp de 2 luni, a activului.
PEPTIDA Matrixyl 3000 – într-un studiu care număra 24 de voluntare, cu vârsta cuprinsă între 40-65 ani, s-a constatat o reducere cu 20% a volumului și adâncimii ridurilor, prin aplicarea de 2 pe zi a activului, timp de 2 luni.
Gama Mild aduce soluția pentru pielea sensibilă, ușor iritabilă, atopică, predispusă roșeții, iritațiilor și descuamării. Cu ingrediente precum CBD, Extractul de Mușețel, Turmeric și Tămâie, produsele noastre vin în ajutorul dumneavoastră.
ALOE VERA, FERMENT BIO ALGE, Q10, RESVERATROL, ACID HIALURONIC, COLAGEN, ACID TIOCTIC, ASTAXANTINĂ, FUCOIDAN, CERAMIDE, NIACINAMIDĂ, VITAMINA C
Alte peptide pe care le utilizăm în formulele noastre cu rol de stimulare și protecție a colagenului și elastinei sunt: Argirelina, Tetrapeptida de Cupru, Superoxid Dismutaza, Glutationul, Tioredoxina și Glutaredoxina.

STOC LIMITAT

Comandă-ți acum doza
zilnică de tinerețe!

OFERTĂ LIMITATĂ!

Pachete Promoționale cu
reduceri suplimentare!

Promotii pachete – reduceri suplimentare!

Promotie Crema de zi Luxury Peptides and Precious Botanicals + Crema de noapte Luxury Night Time Replenish

Soothing Antioxidant Cleanser + Crema de noapte Night Time Replenish

Crema de zi Luxury Peptides and Precious Botanicals + Serum Time Traveller

Ofertă Cremă de zi + Cremă de noapte + Cremă de curățare cu bisabolol și guaiazulenă

Cremă de noapte Luxury Night Time Replenish + Cremă de zi Luxury Peptides and Precious Botanicals + Serum Time Traveller

Pentru informații referitor la cremele și prețurile
aferente vă invităm să accesați linkurile următoare:

Cremă de zi cu EGF, Peptide și Apocinină, Luxury Peptides and Precious Botanicals

Cremă de noapte cu Resveratrol, Peptide și Coenzima Q10Luxury Night Time Replenish

Ser cu acid betulinic și EGF, Serum Time Traveller

Cremă de curățare cu bisabolol și guaiazulenă, Soothing Antioxidant Cleanser

Cremă regenerator de colagen (cu EGF), Stimulateur de Collagène

Cremă cu cannabidiol CBD pentru pielea sensibilă, Soin Apaisant

Ser calmant pentru pielea iritată, Serum Apaisant

Gel de curățare pentru pielea sensibilă, Nettoyage Apaisant

Ser pentru ochi cu EGF – Fraîche

Publicat pe

Convorbiri duhovnicești – de ce?

Convorbiri duhovnicești – de ce? Sau mai bine zis… de ce am ales acest titlu articolului nostru?

Am ales acest titlu deoarece ne-am gândit și avem în cadrul titlului atât propunerea noastră, dar mai ales întrebarea pe care ați putea să o puneți. Așadar, de ce am alege să realizăm un articol care să poarte titlul „convorbiri duhovnicești”? În duhul lumii acesteia este oare „la modă” să mai purtăm anumite dialoguri / să avem parte de anumite convorbiri care să fie în aceeași măsură și constructive și mai ales edificatoare pentru trup, dar mai ales pentru duh (suflet)?

Știm că omul este dihotomic, este atát trup, partea văzută / pipăibilă cum am putea spune, referindu-ne la fiecare „Toma” din noi, dar este mai mult de atât, este și suflet sau duh. Aceasta este o parte de care ne încredințăm că este la fel de reală, deși nu este la fel de palpabilă sau pipăibilă. Putem afirma cu certitudine că în ziua de azi avem, mai mult ca oricând, nevoie atât de aceste convorbiri, dar mai ales avem nevoie de anumite convorbiri duhovnicești cu cei cu care suntem „pe aceeași lungime de unde”. Ca urmare a acestor informații vă recomandăm cu căldură site-ul ConvorbiriDuhovnicești.ro, un site pe care găsiți informați utile și unde puteți participa activ punând întrebări sau adăugând informații edificatoare pentru ca alți vizitatori interesați să beneficiezi de pe urma acestora.

Publicat pe

Ploaie de vara in Bucuresti – azi 7 iulie 2022

Ploaie de vara in Bucuresti – azi 7 iulie 2022. Cod portocaliu si galben in tara.

Ploaie de vara in Bucuresti azi 7 iulie 2022. Vara asta este prima ploaie mai serioasa anul acesta. Multumim lui Dumnezeu! Au mai fost cateva ploi, dar nu au fost ca aceasta ploaie. Avem si cod portocaliu si galben si in tara.

Ploaie de vara in Bucuresti - azi 7 iulie 2022
Ploaie de vara in Bucuresti – azi 7 iulie 2022

Si Agentia Nationala de Meteorologie a dat o instiintare cu privire la acest lucru pe site-ul lor. O zona destul de mare din Romania este cuprinsa in codul portocaliu, o parte are codul galben si sunt cateva mici portiuni din sud estul si  sud vestul tarii care sunt verzi. Se pare litoralul momentan nu este afectat de aceasta vreme. Sursa informatiei https://www.meteoromania.ro/avertizari/ Avertizarea suna asa “Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate și vijelii Interval de valabilitate: 6 iulie, ora 12:00 – 7 iulie, ora 12:00 Zone afectate: conform textului și hărții

Zone afectate pe intreg cuprinsul Romaniei conform site-ului ANMH – Agentiei Nationale de Meteorologie si Hidrologie. – sursa meteoromania.ro/avertizari/

Speram ca aceasta sa nu fie singura ploaie mai serioasa si sa mai avem parte si de alte ploi, chiar daca ar fi mai slabe cantitativ. Oricum mie cel putin vara asta mi s-a parut mult mai putin secetoasa in comparatie cu vara anului trecuti / 2021. Speram ca asa sa si fie, fiindca avem nevoie, chiar daca suntem pacatosi. Cresterea preturilor si razboiul care este in desfasurare la o aruncatura de bat, in Ucraina, ne face cu atat mai mult sa ne dorim asta. Ucraina fiind o importanta tara exportatoare de diverse produse agricole nevoia este cu atat mai mare. Deoarece va trebui sa compensam acele lipsuri.

Publicat pe

Sfânta Treime – sărbătoare creștin ortodoxă

Azi 13 iunie noi creștinii am sărbătorit Sfânta Treime. Aceasta este o sărbătoare creștin ortodoxă. Am găsit un videoclip al Părintelui Teologos din Sfântul Munte Athos pe care vi-l recomand să-l vedeți, dacă vă interesează mântuirea sufletului și dacă aveți și înclinații spirituale. Vi-l recomand așa cum vă recomand și canalul de youtube „O Chilie Athonită”.

Întâmplări minunate cu Duhul Sfânt – Părintele Teologos – 12 iunie Pogorârea Duhului Sfânt
– azi 13 iunie Sfânta Treime

Ieri, 12 iunie, într-o zi de duminică, în care de obicei dealtfel se sărbătorește Învierea Domnului Iisus Hristos, s-a sărbătorit Pogorârea Duhului Sfânt. Videoclipul respectiv are ca temă acea sărbătoare. Doar că eu am văzut acest videoclip azi, 13 iunie 2022, așa că voi comasa informațiile despre cele două mari sărbători cu cruce roșie din calendarul creștin ortodox.

Pogorârea Duhului Sfânt se mai numește în popor și Cincizecime sau Rusalii. Cincizecime deoarece acest eveniment are loc la 50 de zile de la Învierea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Cincizeci se scrie în greacă πενήντα, iar Cincizecime se scrie în aceeași limbă Πεντηκοστή și se citește Penticosti.

Sfânta Treime a făcut chip după Ea… mai precis după Iisus Hristos, Unul din Sfânta Treime Care S-a pogorât, adică prin chenoză / tradus din greacă înseamnă „golire” (smerirea sau lepădarea de Sine a luat trup omenesc – tocmai pentru a ne mântui / sozo din limba greacă înseamnă mântuire sau salvarea sufletului). Iubirea cuiva este direct proporțională cu disponibilitatea acelei persoane de a se jertfi! Iisus Hristos a luat trup de rob (deși nu era rob al păcatului, fiind fără păcat) pentru ca pe noi oamenii să ne îndumnezeiască. Pasha sau Paștele este un cuvânt aramaic sau ebraic care se traduce prin „trecere“. Din cauza asta evrei aveau o trecere simbolică în Vechiul Testament de la robia egipteană la libertate. Iar noi avem o trecere de la moarte la viață… fiinbcă moartea nu putea să-L țină pe Cel fără de păcat (Iisus Hristos). În mod real reprezintă trecerea de la robia păcatului la libertatea vieții, asta dacă suntem dispuși să-L cunoaște, să ne schimbăm mintea (metanoia – nașterea de-a doua din apă și din duh prin spovedanie) și împărtășirea cu Trupul și Sângele Lui, după ce ne dă dezlegare preotul (duhovnicul fiecăruia în parte). ”Gustați și vedeți că Bun este Domnul” Sf. Liturghie.

Azi 13 iunie noi creștinii am sărbătorit Sfânta Treime. Aceasta este o sărbătoare creștin ortodoxă. sursa imagine ziarharghita.ro
Azi 13 iunie noi creștinii am sărbătorit Sfânta Treime. Aceasta este o sărbătoare creștin ortodoxă. sursa imagine ziarharghita.ro

Înălțarea Domnului, calendar ortodox

Biserica Ortodoxă cinsteşte persoana Sfântului Duh în Duminica Cincizecimii şi a doua zi după ea, la sărbătoarea Sfintei Treimi (numită şi Lunea Sfântului Duh). – recomand și citirea acestui articol de pe Basilica.ro

Publicat pe

Politica in Romania – o femeie de moravuri

Politica in Romania – se face politica in interesul cetateanului

In Romania am observat un lucru interesant politica in interesul omului, a cetateanului, nu se face decat cand nu mai sunt oameni. In acel moment exista un interes real sa se astfalteze… lol (lol reprezinta pentru americani ce reprezinta pentru romani, “imi vine sa rad, daca nu mi-ar veni sa plang” in cazul de fata). Oamenii in Romania reprezinta, atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru politicieni, mai mult o masa de manevra. Probabil ca exista si printre acestia cativa oameni pe care ii poti numara pe degete. La multi romani s-a renuntat foarte usor, desi multi dintre ei erau foarte buni meseriasi, aveau experienta in campul muncii. Acum ce sa zic, omul nu este apreciat decat in momentul in care nu mai este prin preajma. Daca e trecut la cele vesnice, daca e plecat la mii de km… asta e…

Politica in Romania - se face politica in interesul cetateanului. Satul Boia, comuna Jupâneşti, România - captură Google Maps
Politica in Romania – se face politica in interesul cetateanului.
Satul Boia, comuna Jupâneşti, România – captură Google Maps

De ce am scris acest articol? Am primit o adresa web un aflam ca intr-un sat din judetul Gorj, mai exact in satul Boia din comuna Jupanesti mai traiesc 3 familii conform Pandurul.ro. oricum situatia nu e singulara in satele din Romania! Dar primarul vrea sa faca un gest de bunavointa si sa asfalteze satul ca sa atraga astfel mai multi oameni care doresc sa locuiasca in acest sat. Ma rog, intentia este grozava… totusi stau si ma gandesc: Oare nu era mai bine daca acest mic gest de bunavointa era facut inainte ca oamenii sa paraseasca acest sat? Si in al 12-lea ceas e bine, macar exista un primar care doreste sa faca si ceva pentru membrii comunitatii care l-au votat. Sa admitem ca cei care i-au precedat au fost vinovatii, desi ma cam indoiesc. Astia care aleg sa faca politica sunt facuti in mare din aceleasi aluat de foarte proasta calitate. Un aluat care miroase de la o posta a lene, lacomie si anti romanism.

Pana una alta sa gandim pozitiv, la popularea Romaniei nu la depopularea ei … Cititi si 1 Iunie ziua copilului – La mulți ani copiilor!

Publicat pe

Ciocanitoarea de gradina in parcul IOR

Azi am vazut ciocanitoarea de gradina in parcul IOR

Ciocanitoarea de gradina in parcul IOR – doctorul padurii in parcul IOR. Azi dimineata am fost la alergat in parcul IOR si cand ma pregateam sa plec mi-a atras atentia o pasare un pic mai deosebita in comparatie cu alte pasari, ca de exemplu vrabiile, pescarusii care au devenit destul de comuni si in Bucuresti, chiar si mierlele, si anume o ciocanitoare de gradina. Lebedele sunt mai putine, doar oamenii s-au obisnuit si cu ele, iar de ratele salbatice nu mai zic. Desi numarul ratelor salbatice mi se pare ca s-a cam redus, ele sunt o prezenta destul de obisnuita in zona parcurilor Alexandru Ioan Cuza si Titan, cunoscute inca sub denumirea de parcul IOR (după numele intreprinderii Optica Română care înca mai produce echipamente optice în imediata apropiere a celor doua lacuri).

Azi dimineata in parcul IOR mi-a atras atentia o pasare un pic mai deosebita in comparatie cu alte pasari si anume o ciocanitoare de gradina.
Ciocanitoarea de gradina in parcul IOR – sursa poza wikipedia.org

Poza a ciocanitorii de gradina dintr-o alta sursa

Mi-as fi dorit sa fac eu poza cu ciocanitoarea doar ca fiind la alergat si eu avand un telefon foarte mare, gen phablet, mai exact telefonul celor de la Xiaomi modelul Mi Max 3, nu am unde sa-l tin… Asa ca am iceecat sa tin minte cum arata ciocanitoarea, penajul ei mai exact, pentru a o cauta printre ciicanitorile care-si fac veacul in mod obisnuit prin zona României și a orașului Buurești mai exact. Așa că din această cauză m-am decis să folosesc o poză a iei dintr-o sursă externă, binențeles precizând sursa. Mi-a atras atenția prin faptul ca ciocănea copacii în cautarea hranei. Am văzut că iși caută hrana și pe pământ. Penajul ei era deosebit. Din câte țin minte când eram mici ni se spunea că această pasăre este doctorul copacilor. De asemenea era un personaj de desene animate: Ciocănitoarea Woody. În ziua de azi nu știi dacă copii mai știu de acest personaj de desene animate. Oricum m-am bucurat să descopăr că în parc vin multe păsări care ne încântă cu cântele lor, mierlele sau cu penajul lor colorat: ciocănitorile.

Ciocanitoarea de gradina – doctorul padurii in IOR – in Romania

De citit si articolul referitor la sarbatoarea Înălțarea Domnului, calendar ortodox.