Publicat pe

Ser cu acid betulinic și EGF, Serum Time Traveller

Ser cu acid betulinic și EGF, Serum Time Traveller. Efect de regenerare a celulelor pielii incontestabil mai rapid, stimulează producția de colagen și elastină, efect antioxidant, fotoprotector și anti îmbătrânire / anti-aging. PRET 270,88 Lei redus cu: 80,88 Lei 190,00 Lei30 mlCOMANDĂ ACUM

Caracteristici:

Serumul Time Traveller reprezintă un conglomerat de antioxidanți regăsiți în clasamentul de top al substanțelor cu o greutate moleculară mică, asociate cu extracte și active cosmetice anti-îmbătrânire. Acesta este vizibil remarcat prin  textura lejeră, ușor de absorbit, și prin efectul de regenerare incontestabil mai rapid.

Beneficii:

Factorul de creștere epidermică (EGF) este un receptor transmembranar cu rolul de a induce creșterea celulară, proliferarea și regenerarea epidermei, fiind așadar un hormon proteic cu multiple acțiuni, care vizează repararea în mod rapid a țesuturilor afectate.  

Astfel, superoxid dismutaza, glutaredoxina, tioredoxina și glutationul neutralizează acțiunea radicalilor liberi, protejând pielea de daunele factorilor externi, încetinind îmbătrânirea cutanată și formarea ridurilor, netezesc tenul și contribuie la repararea daunelor provocate de UV. 

Vitamina C sub forma stabilă și mai ușor de absorbit protejează pielea de vătămarea oxidativă, stimulând sinteza colagenului, reducând pigmentația și netezind ridurile. În aceeași măsură, potențează efectul antioxidant, fotoprotector și anti-aging al acidului ferulic.

Epigalocatechinele din ceaiul verde au demonstrat în studiile clinice un efect anti-îmbătrânire asupra tenului, de remediere a efectelor negative ale radiațiilor UV, de stimulare a sintezei colagenului și a elastinei.

De asemenea, curcuminoizii și extractul de sorg au un puternic efect antiinflamator, cicatrizant, prevenind și reducând iritația, la care se adaugă efectul anti-hiperpigmentare, asigurând astfel un ton mai deschis și o nuanță uniformă a pielii.

Hesperidin methyl chalcone, pe lângă activitatea antiinflamatoare și antioxidantă, este un flavonoid benefic pentru sistemul venos și îmbunătățește aspectul zonei de sub ochi.

Sodium PCA și acidul hialuronic conferă o hidratare profundă și de lungă durată, asigurând proliferarea și reconstrucția țesutului cutanat.

Carnitina asistă transportul acizilor grași către mitocondrii, asigurând producția de energie optimă în celulele dermei și totodată reduce excesul de sebum și formarea acneei.

Niacinamida este o vitamină benefică pentru tenul problematic, acneic, hiperpigmentare, care îmbunătățește elasticitatea și textura pielii.

Licopenul, astaxantina, fucoxantina sunt carotenoizi de înaltă calitate care protejează celulele de stresul oxidativ, îmbunătățesc comunicarea între celule, limitează activitatea enzimelor implicate în degradarea colagenului și au un puternic efect anti-photoaging.

Carnozina protejează matricea celulară de factorii AGE și de reticularea (degradarea) proteinelor, cea din urmă ducând la apariția ridurilor și a pierderii elasticității pielii. Antioxidanții nu pot proteja în totalitate de aceste procese care au loc la nivel celular, dar studiile clinice arată faptul că unul dintre cele mai promițătoare active cu rol în protejarea celulelor este carnozina.

Polizaharidele, alga roșie porphyridium, extractul aloe și biofermentul din alge hrănesc tenul cu peste 20 de minerale, vitaminele A, B, C, glicoproteine, fenilalanină, și cu peste 15 aminoacizi. Totodată, biofermentul are rolul de a crește biodisponibilitatea acestor micronutrienți esențiali în toate procesele celulare care au loc la nivel dermal.

Mai mult, polipeptida-2 SH are rolul de a reduce ridurile și de a preveni liniile de expresie prin formarea în mod activ al unor noi celule, crescând în același timp nivelul de colagen și reducând petele apărute la nivelul pielii dumneavoastră.

Acidul betulinic prezintă activități terapeutice importante, cu activitate antitumorală, în special în cazul cancerului de piele, oferind protecție și sănătate celulelor pielii.

Ingrediente:   

Water, Sea Kelp (Lactobacillus/Kelp Ferment Filtrate) Bioferment, Sodium PCA, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Ferulic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Epigallocatechin Gallate, Niacinamide, Carnosine, Hesperidin Methyl Chalcone, Carnitine, Tetrahydrodiferuloylmethane (and) Tetrahydrodemethoxydiferuloylmethane (and) Tetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethane, Betulinic Acid, Propanediol, Sorghum Bicolor Leaf/Stem Extract, Lycopene, Astaxanthin, Fucoxanthin, Porphyridium Polysaccharide, Glutathione, sh-Oligopeptide-1, sh- Polypeptide-2, sh-Polypeptide-77, Superoxide Dismutase, Citric Acid, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben 

Aplicare:

Mai întâi, agitați ușor serul. Apoi aplicați câteva picături pe pielea curată și tonifiată și masați, fără să uitați gâtul și decolteul. Lăsați puțin să se absoarbă și apoi aplicați crema dumneavoastră preferată de zi/noapte.

Alte caracteristici:

Tipul de ten:

– ten matur, ten normal, ten uscat, ten gras, pentru toate tipurile de piele,

Efect:

anti-hiperpigmentare, regenerator, protector împotriva UV și a îmbătrânirii premature a pielii, stimulează proliferarea colagenului și a elastinei, anti-age, hidratant, hrănitor, emolient, calmant, antiinflamator, antioxidant, reduce inflamația, fortifică bariera naturală de protecție a pielii, reconstruiește țesutul cutanat, crește luminozitatea tenului, echilibrează nivelul producției de sebum, ameliorează liniile fine și ridurile, puternic efect anti-photoaging, sporește elasticitatea și suplețea pielii, susține matricea dermică, 

Protecție împotriva soarelui:

– cu protecție împotriva UV,

Când se utilizează:

– zilnic, dimineața și seara, 

Câteva din substanțele active conținute:

– Sea Kelp (Lactobacillus/Kelp Ferment Filtrate) Bioferment, Sodium PCA, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Ferulic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Epigallocatechin Gallate, Niacinamide, Carnosine, Carnitine, Tetrahydrodiferuloylmethane (and) Tetrahydrodemethoxydiferuloylmethane (and) Tetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethane, Betulinic Acid, Lycopene, Astaxanthin, Fucoxanthin, Porphyridium Polysaccharide, Glutathione, sh-Oligopeptide-1, sh- Polypeptide-2, sh-Polypeptide-77, Superoxide Dismutase.

ATENȚIE! Sfatul dermatologului: Înainte de introducerea unui produs nou în rutina zilnică de îngrijire a pielii este recomandabil un test alergologic cutanat. Se recomandă aplicarea unui produs pe suprafața curată a pielii în partea superioară a antebrațului. Dacă pe parcursul a 24h vă confruntați cu roșeață, iritații, mâncărimi, nu utilizați produsul.