Publicat pe

Ulei esential de Bergamota (Bergamot)

Ulei esențial de Bergamota este un ulei proaspăt, extras binențeles din cojile de bergamota, și reprezintă am putea spune că „soarele într-o sticluță”. E echilibrant, înălțător și revigorant, ideal pentru a fi inhalat direct din sticluță pentru o motivație instantanee. Bergamotele sunt fructe verzi gălbui, iar gustul lor este o combinație dintre gustul portocalelor și al limetelor. Adaugă-l în gelul tău de duș sau în șampon pentru o infuzie delicată purificatoare, pentru un păr strălucitor.

  • Miros înălțător și plin de viață.
  • Înălțător și energizant.

Articol nr. 32052
Cantitate 15 ml
pret bucata 220 lei / pretul contine TVA –
pentru comenzi va rog sa sunati la nr de telefon 0740.915.859
Timpul de livrare este intre 6 si 8 zile!

Ulei esential de Bergamota (Bergamot) 31995

Citricul bergamia, portocala bergamotă, este un citric parfumat de mărimea unei portocale, cu o culoare galbenă sau verde asemănătoare unui tei, în funcție de maturitate.

Cercetările genetice privind originile ancestrale ale soiurilor de citrice existente au descoperit că portocala bergamotă este un hibrid probabil de lămâie și portocală amară. Extractele au fost folosite ca ingredient aromat în alimente, ceai, snus, parfumuri și produse cosmetice. Utilizarea pe piele poate crește fotosensibilitatea, rezultând daune mai mari din cauza expunerii la soare. wikipedia.org

distribuitor-YL
distribuitor YL

Cum se utilizează
Inhalare: Inspiră adânc pentru un impuls de energie.
Frumusețe: Adaugă o picătură în gelul tău de duș, în șampon, în crema ta sau în uleiul tău de bază pentru o aromă înălțătoare.
Parfum: Aplică pe decolteu pentru o mireasmă plină de prospețime.
Ingrediente
Citrus aurantium bergamia (ulei esențial de bergamote)

*100% ulei esențial pur